Met dit telefoonnummer kun je contact opnemen met gemeente Bergen op Zoom

Met dit telefoonnummer kun je contact opnemen met gemeente Bergen op Zoom

Wil je in contact komen met de gemeente Bergen op Zoom, maar weet je niet precies hoe? Geen zorgen, in dit artikel geven we je het telefoonnummer waarmee je direct de juiste afdeling kunt bereiken. Of het nu gaat om het aanvragen van een vergunning, het melden van een defect in de openbare ruimte of het stellen van een vraag over gemeentelijke diensten, met dit telefoonnummer kom je snel in contact met de juiste persoon. Lees snel verder voor meer informatie.

Telefoonnummer van gemeente Bergen op Zoom

Telefoonummer: 140164

Vanuit het buitenland: (0164) 27 70 00

Het telefoonnummer waarmee je de gemeente Bergen op Zoom kunt bereiken is (0164) 27 70 00. Dit nummer is de centrale ingang voor alle vragen, meldingen en afspraken met de gemeente. Door dit nummer te bellen, kom je terecht bij het Klant Contact Centrum. De medewerkers van het Klant Contact Centrum staan klaar om je verder te helpen of door te verbinden met de juiste afdeling.

Diensten van de gemeente

De gemeente Bergen op Zoom biedt een breed scala aan diensten aan haar inwoners. Zo kun je bij de gemeente terecht voor zaken als het aanvragen van een paspoort, rijbewijs of vergunning. Ook kun je er meldingen maken over onder andere kapotte straatverlichting, zwerfafval of problemen met de riolering. Daarnaast kun je bij de gemeente terecht voor informatie over bijvoorbeeld evenementen, uitkeringen of belastingen.

Openingstijden en bereikbaarheid

Het Klant Contact Centrum van de gemeente Bergen op Zoom is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden kun je altijd een e-mail sturen naar stadskantoor@bergenopzoom.nl. Meer weten over bedrijven en instanties in deze plaats? Op BergenOpZoomVandaag.nl vind je meer informatie en tips.

Heb je een vraag, melding of verzoek voor de gemeente Bergen op Zoom? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het eerder genoemde telefoonnummer. De medewerkers van het Klant Contact Centrum staan voor je klaar om je verder te helpen en eventueel door te verwijzen naar de juiste afdeling. Ook kun je, indien gewenst, een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op het stadhuis.

Neem dus gerust contact op met de gemeente Bergen op Zoom als je ergens hulp bij nodig hebt. Of het nu gaat om een vraag, melding of verzoek, de gemeente staat voor je klaar om je te helpen. Schroom niet en maak gebruik van het telefoonnummer om direct in contact te komen met de juiste persoon.